We helpen u

Wat regelt Familiehuis De Geslootene Boom nog meer?

Bij een begrafenis of crematie komt veel kijken. Familiehuis De Geslootene Boom biedt u van alles met betrekking tot het regelen ervan, zo regelen we ook:

Bloemen, bloemstukken en kransen

Losse strooibloemen bij het graf, bloemstukken of kransen, de keuze is afhankelijk van de persoonlijke wensen. Wij verzorgen de soorten en kleuren in overleg met u. Ons uitgangspunt is: smaakvol en in de geest van de overledene. Wij hebben relaties met diverse bloemisterijen die gespecialiseerd zijn in rouwwerk.

Koffie en broodmaaltijd

Na de begrafenis of crematie kan worden nagepraat in Familiehuis De Geslootene Boom. Wij serveren van een eenvoudig kopje koffie tot en met een uitgebreide broodmaaltijd of warme maaltijd. Het gebouw beschikt over een professioneel uitgeruste keuken en een zaal met een capaciteit tot 150 personen. Alle ruimtes zijn rolstoelvriendelijk.

Volgauto's

Voor personenvervoer van en naar de begraafplaats of crematorium zijn stijlvolle volgauto’s beschikbaar. Het aantal auto’s dat nodig is, bepalen we in overleg. Maar u kunt dat natuurlijk ook met eigen vervoer doen.

Grafsteen, urn en gedenksteentje

Wij verzorgen in samenwerking met diverse gespecialiseerde bedrijven de grafsteen, het gedenksteentje of de urn.