Als je wereld instort

Uitvaartcentrum Familiehuis De Geslootene Boom in Zeeland

Iets kunnen betekenen in het leven van anderen, dat is onze drive. Het is dan fijn om te horen dat dit gelukt is. Hieronder kunt u ervaringen van anderen met Familiehuis De Geslootene Boom in Zeeland lezen. 

Familiehuis De Geslootene Boom is echt bijzonder

Er wordt in deze moeilijke en hectische tijd met je meegedacht,geholpen en naar zorg geluisterd en oplossingen worden aangedragen om zo het beste uit de laatste dagen met je overledene dierbare en naaste familie te mogen doorstaan. Zo werd voor ons het verdriet en verlies omgezet in een warme herinnering Ontzettend dank daarvoor.

Bianca Verbeij - 25/02/2024

Groot compliment

Groot compliment aan de Geslootene Boom dat wij in deze corona tijd de uitvaart van Pascal de Rijcke op die speciale plaats en via de goede video en livestream hebben kunnen bijwonen. Onze dank hiervoor.

Natascha en Rodney - 28/05/2020

Bedankt

Onze moeder Sophia overleed op 18 april. Tijdens de periode van Extra maatregelingen en regels ivm de Corona crises. Het afscheid voorbereiden met de familie en onder begeleiding van het team De Geslootene Boom heeft ervoor gezorgd dat wij op vrijdag 24 april een aangepaste maar mooie en warme afscheidsviering konden houden. Samen met onze naaste familie in de aangepaste zaal van De Geslootene Boom. De andere familieleden en vrienden hebben het afscheid mee kunnen volgen via live stream. Dankbaar en met een tevreden gevoel gaan wij dit moment altijd herinneren en koesteren. Bedankt namens de familie van Aerde

Familie Van Aerde - 26/04/2020

Dikke pluim voor de organisatie

Frank Ingels zijn uitvaart was voor ons onze allereerste online uitvaartervaring. Een dikke pluim voor de organisatie. Veel sterkte toegewenst aan iedereen die Frank nu moet missen. Eeuwige vedette we gaan je missen kerel.

Lawrence Minaert - 25/03/2020