Een kwestie van vertrouwen
Over uitvaartverzorging Familiehuis De Geslootene Boom
De uitvaartverzorging uit handen geven is een kwestie van vertrouwen. De uitvaart van een dierbare is een afscheid en voor nabestaanden een blijvende herinnering. Een nagedachtenis die met de juiste ondersteuning en begeleiding als troostend en mooi ervaren wordt.
Jarenlange ervaring
Sinds 1989 is Rob Duitemeijer, directeur en eigenaar van Familiehuis De Geslootene Boom te Sas Van Gent, werkzaam in het vak als gediplomeerd uitvaartbegeleider. Ook is hij sinds 2009 gecertificeerd Thanatopracteur en kan hij lichte balseming toepassen. Sinds 2014 wordt hij bijgestaan door Marc Barbé, ook gediplomeerd uitvaartbegeleider.
Het contact tussen u en een uitvaartbegeleider is zeer belangrijk. Een vaste uitvaartbegeleider is steeds voor u aanspreekbaar, ook ‘s avonds en in het weekend. Vanzelfsprekend staan wij open voor alle religies en culturen. Hierin hebben wij jarenlange ervaring.
Hebt u vragen? In een helder gesprek voorzien we u volledig van informatie. Dit kan eventueel bij u thuis of in ons familiehuis en is geheel vrijblijvend.
Misschien hebt u ook wel vragen over uw polis(sen). U houdt zelf de regie in de keuze van een uitvaartonderneming, ongeacht waar u een eventuele uitvaartverzekering heeft lopen.
Onze faciliteiten
Familiehuis De Geslootene Boom beschikt over uitstekende faciliteiten voor het opbaren van de overledene en de afscheidsdienst. Ook kunnen we de kist en het rouwdrukwerk, zoals brieven, advertenties en gedenkprentjes voor u regelen.
We hebben aparte zalen voor het condoleren van de nabestaanden en het gebruiken van een gezamenlijke maaltijd. Al onze faciliteiten zijn volledig toegankelijk voor rolstoelhouders.
Aparte naam: De Geslootene Boom
We horen het u denken… De naam De Geslootene Boom verwijst naar de plaats in het Spaans Kwartier waar ten tijde van het 12-jarige bestand (1609-1621) een herberg stond met dezelfde naam. Naast de herberg leidde aan de ene kant een straat naar de Sasse Vaart, aan de andere kant stuitte men op een doorgang in een wal, die als bewaakte grenspost diende en werd gesloten met een slagboom: De Geslootene Boom.