verzorgingsruimte begrafenis
Als je wereld instort

Uitvaartcentrum Familiehuis De Geslootene Boom in Zeeland

Iets kunnen betekenen in het leven van anderen, dat is onze drive. Het is dan fijn om te horen dat dit gelukt is. Hieronder kunt u ervaringen van anderen met Familiehuis De Geslootene Boom in Zeeland lezen. 

Reacties en ervaringen

14 reactie(s)

Reacties en ervaringen

2018.09.22 Auteur Edwin van Ooteghem
Hierbij een gigantische pluim voor dit team, dat al onze zorgen uit handen heeft genomen na het verlies van mijn moeder. Van het luisterend oor tot het respect en de goede service was het tot in de puntjes geregeld. Enorm bedankt namens mij en de rest van de familie.

Edwin van Ooteghem
2018.09.15 Auteur Eddy & Ineke Verkeste
Bij deze willen wij het uitvaart team van Rob Duitemeijer: Hartelijk danken,voor de goede zorg van de uitvaart van mijn zus Brigitte Verkeste.
2018.02.08 Auteur Broers en zussen Everhartz
Bij deze willen wij Rob en zijn team héél, heel hartelijk bedanken voor de menselijkheid en de perfectie waarmee hij ons gesteund heeft bij het overlijden en de dagen naar de uitvaartplechtigheid toe, van onze broer Huub. Zoveel warmte en genegenheid, als een warme deken, om ons heen. Wij hebben die weg tot de crematie samen afgelegd. Dank voor alles.
2018.02.07 Auteur Tonny Baert
Wij willen Rob en zijn team hartelijk danken voor de perfecte verzorging van de uitvaart van David.
Alles was tot in de puntjes geregeld. Dit was een grote steun in al ons verdriet.

Deze mensen verstaan hun vak.
2018.01.13 Auteur familie van Peter van Dam
Dank voor de geweldige begeleiding van de uitvaart van Peter van Dam: accuraat, invoelend en open voor onze wensen.
2017.04.20 Auteur Fons van Acker
Het verdriet is er niet minder omgeworden maar de pijn is verzacht door de wijze waarop de geslootene Boom de uitvaart heeft verzorgd voor onze vader,schoonvader en opa Daan Maas.Wij danken daarom Rob en zijn team voor de goede verzorgen van het geheel.
2016.09.28 Auteur Nancy en Krijn Hamelink
3 jaar geleden kwamen wij via,via in contact met Rob Duitemeijer die de uitvaart van mijn schoonvader begeleide wat perfect werd geregeld, waardoor ons een hoop werk werd bespaard en tot in de puntjes was verzorgd totdat wij in 2016 weer werden geconfronteerd met een nieuw sterfgeval, ditmaal van mijn schoonmoeder waardoor de keuze voor ons niet moeilijk was. Dit was ook weer prima geregeld, kortom dit is een uitvaartonderneming die ik kan aanbevelen.
2016.05.09 Auteur marga mahu bouwens
Rob dank je wel voor alles wat je hebt gedaan voor mijn vader en moeder.
goed verzorgd,nogmaals mijn dank ,mis ze enorm.
2015.10.06 Auteur Wendy
Een hele fijne en goede ervaring met de geslootene boom. Na een ongeluk wat in Belgie was gebeurd heeft Rob heel snel en vakkundig kunnen zorgen dat mijn broer snel bij hem terecht kwam. Zo gebeurde het dat we
's middags met de hele familie bij hem afscheid konden nemen van mijn broer. Ook de hele verdere begeleiding was erg goed.
Auteur Anja
‘In een van de moeilijkste perioden uit ons leven, heeft De Geslootene Boom er alles aan gedaan om de zorgen rond de crematie van onze geliefde zus van ons over te nemen.
We hebben haar daardoor een mooi afscheid kunnen geven.
Alles was tot in de puntjes verzorgd.’
Auteur Rudy en Sjef
‘We hebben ons niet gerealiseerd wat er op ons afkwam toen onze ma overleed. Ineens moesten we allerlei dingen regelen en besluiten. We zijn heel tevreden over de adviezen en hulp van Rob Duitemeijer van de Geslootene Boom. Zijn aanpak was precies hoe ma het had gewild.’
Auteur Dave
‘De afscheidsdienst in het crematorium is door Rob prima en keurig geregeld.’
Auteur John
‘Zoals Rob van De Geslootene Boom ons heeft begeleid, was gewoonweg enorm. Alle tijd, begrijpend, respect voor alle aanwezigen en vooral voor de meest betrokkene wiens wereld instortte.

Rob is een echte vakman.’

Auteur Jan
‘In het kort: Geslootene Boom BEDANKT VOOR ALLES!’